کانون های فرهنگی و تربیتی استان اردبیل

وبلاگی در مورد برنامه‌های کانون‌های فرهنگی و تربیتی

کانون های فرهنگی و تربیتی استان اردبیل

وبلاگی در مورد برنامه‌های کانون‌های فرهنگی و تربیتی

کانون شهید چمران نیر

آشنایی با  کانون فرهنگی و تربیتی شهید چمران شهرستان نیر 

  

Koosar

 

پر کردن اوقات فراغت دانش آموزان و بارور کردن استعداد های آنان و تقویت شخصیت و خودباوری دانش آموزان از مهمترین ارکان وجودی کانون های فرهنگی و تربیتی می باشد. فضای مدرسه هر چند از امکانات پرورشی و مربیان کار آمد برخودار می باشد به تنهایی نمی تواند پاسخگوی نیازهای روانی و تربیتی کودکان و نوجوانان باشد، دانش آموزان ساعاتی را در مدرسه به آموزش می پردازند و بخش دیگری از اوقات خود را در خانه و در کنار والدین می گذرانند. علاوه بر این زمان دیگری وجود دارد که که دانش آموزان نه در خانه اند و نه در مدرسه  بلکه به مقتضیات سن و سال در جمع همسالان و دوستان خود به بازی و سرگرمی می پردازند. اما در کجا و چگونه و زیر نظر چه کسی و با استفاده از کدام امکانات و براساس چه برنامه و مصالحی؟ برای پاسخ گویی به این سوالات آموزش و پرورش به فکر تامین فضای سومی افتاد و از سال 1369 در سراسر کشور برای رشد استعداد دانش آموزان و پرکردن غنی اوقات فراغت دانش آموزان و نیز جلوگیری از انحرافات اجتماعی و کجروی ها کانون های فرهنگی- تربیتی  تاسیس گردید.

کانون فرهنگی و تربیتی شهید چمران شهرستان نیر به منظور پر کردن و غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان، تقویت شخصیت و خود باوری دانش آموزان، و...  از سال 1369 شروع به فعالیت نموده است.

اهم فعالیت کانون فرهنگی و تربیتی شهید چمران شهرستان نیر در سال تحصیلی 89-88

1ـ تشکیل کلاس های مهارت آموزی از جمله کلاس مقدماتی رایانه، کلاس ورزشی فوتبال،کلاس معرق با چوب 

2ـ تشکیل انجمن قرآن و عترت،  کتاب و پژوهش، سرود و موسیقی، طبیعت یاران و خبرنگاری

3ـ فعالیت های جمعی شامل: انجام مانور های امدادی، طبیعت گردی، دیدار با چهره های موفق و برجسته، بازید از نمایشگاه  ها، برگزاری اردوی تفریحی

4ـ برنامه های عمومی شامل: اجرای مسابقه  نقاشی به مناسبت دهه ی مبارک فجر در بین مدارس ابتدایی، اجرای مسابقه وصیت نامه ی امام خمینی( ره) در بین مدارس متوسطه، برگزاری نمایشگاه عکس، نشست های علمی و فرهنگی(مجامع گفت و گو، جلسات پرسش و پاسخ)  و جنگ های فرهنگی و هنری.

فضای عمده ای که در کانون وجود دارد:

1- کتابخانه     2- نماز خانه    3- کلاس کامپیوتر    4- فضای سبز

مسخصات ساختمانی:

کانون در یک مدرسه قدیمی که جهت فعالیت به کانون واگذار گردیده، دارای 1400 متر مربع مساحت می باشد که 300 متر مربع آن مربوط به فضای ساختمان و بقیه حیاط کانون را تشکیل می دهد. 

 

Koosar2

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد